PARADIJS VAN HET ZUIDEN

Nergens schijnt het zonnetje aangenamer dan in dit Bossche walhalla, waar je zorgen wegsmelten als een raketje onder de zonnebank. Ja je leest het goed; de nieuwe parel van een festival in het Zuiden; Paradijs van het Zuiden.

Of je nu wilt smeren of de-escaleren, kruit verschieten of laidback genieten, hijs jezelf in iets luchtigs en steek alvast een parasolletje in je kokosnoot, want hé: het is ook jouw paradijs!

Paradijs van het Zuiden vindt plaats aan het Engelermeer in Den Bosch waar we samen met de bezoeker het Paradijs willen creëren. Wat je mag verwachten? Alle muziekstijlen (lekker crossover dus) en veel geheime kleine paradijsjes met spellen, entertainment, decors en creativiteit.

Category:
Date:
Back To Top
xxl logo 2021

Frank en Jacco staan samen al sinds 2008 aan het roer van XXL Events. Twee studievrienden met een gedeelde passie voor events en organiseren. Na een paar jaar voor de fun events georganiseerd te hebben met bijbaantjes werd in 2013 de keuze gemaakt er volledig voor te gaan. Sindsdien hebben we alle hoeken en gaten wel gezien in het nachtleven en hebben we nu een mooi portfolio staan van merken. Namelijk;
Duikboot, Daisy, Paradijs van het Zuiden, Bumperkluiven, Zonnig, Knaltival en Le Jardin.

Social