Het genre house en techno is in de randstad al een paar jaar keihard aan het gaan en begint nu ook in Brabant furore te maken. XXL Events zou XXL Events niet zijn als wij de verdieping zoeken met Duikboot naast onze andere concepten.

Na twee “testcase” edities in het Mezz café en zaal hosting bij Club Tropicana afgelopen jaarwisseling wisten we het zeker. Het house en techno concept van XXL Events Duikboot kan zelfstandig het open water op! Duikboot werd tijdens deze aankondiging meteen met veel enthousiasme ontvangen bij zowel de partyganger als festival organisator. De eerste editie i.s.m. Natural Wave verkochten we stijf uit, een tweede editie medio april 2014 volgde en was wederom meer dan geslaagd. Hieruit volgde snel festival hostingen bij Bungalente, Ruis, Op Dreef Festival, Weekend Magnifiek, Damaris en WiSH Outdoor.
 
Duikboot staat voor een open en saamhorige sfeer. Duikboot staat naast bovenstaande festivals door het jaar in clubs als De Graanbeurs (Breda), Club Smederij (Tilburg) en zijn we momenteel bezig met Eindhoven. Duikboot zoekt naar creativiteit en blijft verassend voor de bezoeker. Verwacht bij Duikboot de diepere kant van het huidige house muziek. We mixen graag (inter)nationale grootheden met lokaal en opkomend talent. Voor meer info klik hier
 

logo
logo
logo
logo
logo
logo

Club Tropicana. Hét nieuwjaarsevent & festival van Breda. Club Tropicana zoekt geen tobbers, maar toppers! Toppers die samen met ons de sores van het dagelijks leven achter zich laten en alvast gaan genieten van al het moois dat de toekomst ons gaat brengen! www.club-tropicana.nl

Nieuwjaar is geen Nieuwjaar meer zonder Club Tropicana in Breda. Na twee uitverkochte edities tijdens de jaarwisseling en de twee succesvolle festival edities staat Club Tropicana in Breda op de kaart!  Club Tropicana is een uniek concept vol kwaliteitsmuziek en waar creativiteit hoog in het vaandel staat. Voor meer info klik hier 
 
 

logo
logo
logo
logo
logo
logo

Kei Goed Gratis weerspiegelt wat er in de stad gebeurt. Vernieuwend, creatief, spannend en commercieel tegelijk. Kei Goed Gratis zorgt ervoor dat lokale dj’s, feestorganisatoren en verschillende subculturen samen komen op één avond onder één dak. Alles in de mix en bovenal gratis.

Kei Goed Gratis is het leukste feestje in Mezz. Kei Goed Gratis weerspiegelt wat er in de stad gebeurt. Vernieuwend, creatief, spannend en commercieel tegelijkertijd. Kei Goed Gratis zorgt ervoor dat lokale dj’s, feestorganisatoren en verschillende subculturen samen komen op één avond onder één dak. Alles in de mix en bovenal gratis. 

Kei Goed Gratis is een concept met een knipoog. Mezz biedt ontzettend veel programma aan voor jongeren. Rauw & Lauw, Boogiedown, Kill The DJ en Klub Bulk zijn nog maar een handjevol van de concepten die hun eigen plekje hebben in Mezz. Kei Goed Gratis is een combinatie van al deze avonden plus een kweekvijver voor nieuwe concepten, collectieven en talenten uit de stad. Kwaliteit staat voorop, maar iedereen verdient het om een kans te krijgen. Dat is de kracht van Kei Goed Gratis.

Als je naar Kei Goed Gratis komt weet je dat je iets krijgt dat eigen is met variatie, waar je nieuwe dingen kunt ontdekken en interesses kunt ontwikkelen.

logo
logo
logo
logo
logo
logo

Overgekomen uit Scandinavië en inmiddels ook in Nederland een mega hit. Met je rubberboot door de singels van je eigen stad, nu dus ook in Breda!

Na de succesvolle twee edities van Breda Drijft is het tijd voor nummer 3 en die zal zondag 24 juli 2016 plaatsvinden! 

logo
logo
logo
logo
logo
logo

Vele zonnige zondagen staan we buiten bij Strand Binnen met een greep vette dj’s uit Breda en daarbuiten, koude pilseners én een heerlijke bbq! Gewoon genieten van elkaar, de zon, de gezelligheid, hapje eten en vette muziek. Oftewel alle ingrediënten voor een perfecte invulling van jouw weekend afsluiter!

Vele zonnige zondagen staan we buiten bij Strand Binnen met een greep vette dj’s uit Breda en daarbuiten, koude pilseners én een heerlijke bbq! Gewoon genieten van elkaar, de zon, de gezelligheid, hapje eten en vette muziek. Oftewel alle ingrediënten voor een perfecte invulling van jouw weekend afsluiter!

Entree = 0 euro/GRATIS/niets/noppes... en das niet duur!

Alle nieuwtjes en updates volg je via de Facebook pagina!

logo
logo
logo
logo
logo
logo

Glijers, , hijgers, zweters, geilers, schuivers en schuurders opgelet! Ik verander elke dansvloer in één groot ordinair dans –en sjansfestijn met de beste hits van nu en toen. Energiek en stout, sexy en fout. Twerk en vuig, knallend en ruig! Met mijn feestjes in Club Smederij, Poppodium 013, NS Koepelhal, Duikboot Festival en Solar Weekend weet ik wel hoe ik jullie aan het dansen moet krijgen!

logo
logo
logo
logo
logo
logo